Menu

Cart
Zumiraj
vaporesso-estoc-mega-4-ml-001
vaporesso-estoc-mega-4-ml-003
vaporesso-estoc-mega-4-ml-002
vaporesso-estoc-mega-4-ml-004
vaporesso-estoc-mega-4-ml-005

Vaporesso ESTOC Mega

Ispis

Cijena: 157,00 kn
PDV u cijeni: 31,40 kn
  • Opis
  • Recenzije
Novi Estoc Mega tank jedan je od zanimljivijih proizvoda koji su izašli u posljednje vrijeme jer je Vaporesso odlučio odmaknuti se od tradicije i kreirati novi proizvod koji vam štedi novac i čuva okoliš. 
 
EUC označava kraticu za ekološki univerzalni grijač (Eco Universal Coil), a ta tehnologija omogućava vam da zamijenite samo jezgru isparivača, što podrazumijeva manju količinu otpada koju stvaraju iskorišteni grijači, uštedu na materijalima korištenim za proizvodnju grijača, te naravno i povoljniju cijenu samih grijača. 
Ovi su grijači dizajnirani kako bi proizvodili velike oblake pare i davali čisti okus e-tekućine, a u kombinaciji s posebnim metalnim adapterom za grijače moguće ih je koristiti s nekim od najpopularnijih tankova (iJust2, Melo2, Triton, Target, Lemo3, itd.). 
 
S kapacitetom od 4 ml neće vam tako brzo ponestati e-tekućine u spremniku, a kad se to i dogodi vrlo je jednostavno ponovno ga napuniti jer se punjenje vrši s gornje strane atomizera. 
Pogodan je za vapere koji uvlače direktno u pluća, kao i za ljubitelje mouth-to-lung uvlačenja jer se sustav za podešavanje protoka zraka nalazi u dnu atomizera i lako ga je prilagoditi svom ukusu. 
 
U slučaju da se staklo razbije, ono se može zamijeniti (rezervno staklo je uključeno u kit), no kako bi se ta mogućnost svela na minimum, Vaporesso je uključio i dva silikonska ringa koja se postavljaju na vrh atomizera. 
 
Promjer tanka je 22 mm a grijači koje koristi namijenjeni su rasponu snage ispod 50W, zbog čega se odlično kombiniraju s praktički svim modovima, te smanjuju potrošnju baterije i e-tekućine. 
 
Specifikacije: 
- kapacitet: 4.0 ml 
- dimenzije: 22 x 52 mm 
- punjenje s gornje strane tanka 
- podesiv protok zraka 
- ekonomični grijači 
- pogodan za MTL i DL način uvlačenja 
- anti-leaking dizajn 
 
Proizvod uključuje:
- 1 x ESTOC Tank s instaliranim EUC Ceramic 0.5Ω grijačem 
- 1 x EUC Traditional 0.4Ω grijač 
- 1 x rezervno staklo 
- 2 x zaštitni silikonski ringovi 
 
Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.
BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe od 400,00 kuna!
 
 
ISKLJUČIVO AUTENTIČNI PROIZVODI najpoznatijih svjetskih proizvođača e-cigareta - Joyetech, Kanger, Eleaf iSmoka, VapeOnly, Smoktech, Aspire, Geekvape... 
 
 
Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, kontaktirajte nas na brojeve:
044/814-786 i 098/955-8848
ili putem e-maila: mysteria.ecigarete@gmail.com

Mysteria E-cigarete

Ivane Brlić Mažuranić 10

44250 Petrinja

Telefon: +385 98/955-8848 

Tel/fax: 044/814-786

Facebook