Menu

Cart

Dostava i način plaćanja

Narudžbe zaprimljene do 14h obrađuju se isti dan, a ukoliko je narudžba poslana nakon tog vremena biti će poslana sljedeći radni dan.
 
Narudžbe šaljemo GLS-om i Hrvatskom poštom:  

GLS - isporuka je najčešće realizirana sljedeći radni dan. Kurir će naručeno donijeti na adresu navedenu u narudžbi, te pošiljku predati naručitelju. Ukoliko se isporuka nije mogla ostvariti, ona će biti pomaknuta na sljedeći termin. Plaćanje se može izvršiti prilikom primitka pošiljke (pouzećem) ili prethodnom uplatom na žiro-račun. S obzirom da GLS svojim dostavnim vozilima ne pokriva otoke koji spadaju u 2. Zonu isporuke, ti će paketi biti dostavljeni u suradnji s Hrvatskom Poštom. Popis otoka koji pripadaju u Zonu 2 možete pronaći na web stranici GLS Croatia. 

- Hrvatska pošta - isporuka je najčešće realizirana kroz 2 radna dana. Poštar će pošiljku donijeti na adresu navedenu u narudžbi, te pošiljku predati naručitelju. Ukoliko poštar ne zatekne primatelja na navedenoj adresi, ostavit će obavijest u poštanskom sandučiću s kojom se uz predočenje osobne iskaznice paket može podignuti u poštanskom uredu. Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja paketa, te će u tom slučaju biti naplaćena dodatna poštanska naknada u iznosu od 3.75% vrijednosti narudžbe ili minimalno 9,00 kn. Ta se naknada plaća Hrvatskoj pošti za uslugu slanja novca pošiljatelju. Ukoliko želite izbjeći taj dodatni trošak, preporučujemo odabir uplate na žiro-račun, te u tom slučaju samo preuzmete paket. 

 
Cijena dostave određuje se prema iznosu narudžbe: 
 
- Narudžbe do 400,00 kn – trošak dostave iznosi 25,00 kn GLS-om, odnosno 15,00 kn za slanje Hrvatskom poštom. Ukoliko je težina naručenih proizvoda do 100 g (primjerice grijači, bočica tekućine, sitan pribor i slično), dostava Hrvatskom poštom iznosit će samo 10,00 kn uz uplatu na žiro-račun. Za plaćanje pouzećem obračunat će se dodatnih 6,00 kn za tu uslugu + poštanska naknada za prijenos novca. 
Narudžbe iznad 400,00 kn - dostava je besplatna, te se plaćanje vrši uplatom na žiro-račun ili prilikom preuzimanja paketa. 
 
 

 

Mysteria E-cigarete

Ivane Brlić Mažuranić 10

44250 Petrinja

Telefon: +385 98/955-8848 

Tel/fax: 044/814-786

Facebook