Menu

Cart

Povrat robe

Za proizvode iz naše ponude vrijedi jamstvo u trajanju od 3 mjeseca, ovisno o vrsti i modelu. Za svaki proizvod koji ima duže jamstvo, ono će biti istaknuto u opisu proizvoda, a svi ostali tretiraju se kao DOA (Dead On Arrival).
 
Jamstvo se ne odnosi na atomizere, clearomizere, cartomizere i glave grijača jer se smatraju potrošnim materijalima kod e-cigareta.
 
Dogodi li se unutar jamstvenog roka da je artikl mehanički oštećen ili je promijenio svojstva, a što proizlazi iz nepridržavanja propisanih postupaka njege i održavanja, www.mysteria-e-cigarete.com ne odgovara za nastala oštećenja. Neispravan proizvod možete reklamirati putem kontakt e-mail-a: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
 
Kupac je prilikom povrata proizvoda po bilo kojoj osnovi dužan vratiti proizvod u originalnoj ambalaži, uz predočenje računa, sa svim pripadajućim dijelovima i dokumentacijom, a svaka oznaka kojoj je svrha ukazati kako proizvod nije korišten ili oštećen, ne smije biti uklonjena ili oštećena. 

Mysteria E-cigarete

Ivane Brlić Mažuranić 10

44250 Petrinja

Telefon: +385 98/955-8848 

Tel/fax: 044/814-786

Facebook