Menu

Cart
Zumiraj

Fiber Freaks Original Strips

Ispis

Nedostupno
  • Opis
  • Recenzije

Vrhunska celuloza koja se koristi označena je kao food-grade i ultra čista, što omogućava izražajne okuse. Dostupno u dvije verzije:

No. 1 - materijal je prozračan i odvaja se rukom u smjeru vlakana (prikazano na poleđini pakiranja) prije nego što se oblikuje. Celulozna vlakna se ne šire kad se natope tekućinom. Kako biste upotrijebili optimalnu količinu, pobrinite se da osjetite lagani otpor prilikom provlačenja pamuka kroz zavojnicu. Ekonomično pakiranje od 16 velikih trakica. Pogodno za napredne korisnike. Veličina No. 1 može se koristiti u atomizerima, ali najviše je cijene korisnici drippera.

No. 2 - materijal je gust i reže se škarama u smjeru vlakana (prikazano na poleđini pakiranja). Za procjenu optimalne količine, odrežite trakicu pamuka tri puta širu od promjera zavojnice, te se pobrinite da osjetite lagani otpor prilikom provlačenja pamuka kroz nju. Ekonomično pakiranje od 16 velikih trakica. Pogodno za napredne korisnike. Veličina No. 2 može se koristiti u bilo kojem atomizeru, ali je pretežno upotrebljavaju korisnici tankova. 

 

 
 
Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.
BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe od 400,00 kuna!
 
 
ISKLJUČIVO AUTENTIČNI PROIZVODI najpoznatijih svjetskih proizvođača e-cigareta - Joyetech, Kanger, Eleaf iSmoka, VapeOnly, Smoktech, Aspire, Geekvape... 
 
 
Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, kontaktirajte nas na brojeve:
044/814-786 i 098/955-8848
ili putem e-maila: mysteria.ecigarete@gmail.com

Mysteria E-cigarete

Ivane Brlić Mažuranić 10

44250 Petrinja

Telefon: +385 98/955-8848 

Tel/fax: 044/814-786

Facebook