Smok TFV4 Micro Tank

293.00Kn 255.00Kn (uključ. PDV)

Svestrani atomizer za MTL i DL, proširivog kapaciteta i mogućnosti korištenja gotovih grijača ili njihove samostalne izrade.

Očisti
SKU: N/A Kategorija:

Opis

Smok TFV4 Micro TFV4 kompaktan je i svestran atomizer, dizajniran tako da se s lakoćom prilagođava različitim profilima korisnika. Uz MTL grijače od 1.8 ohm pogodan je za ljubitelje uvlačenja koje simulira pušenje cigarete, vaperima koji uživaju u obilnoj količini pare odgovarat će CLP2 grijači od 0.3 ohm s dvostrukom clapton zavojnicom, a Smok je imao na umu i vapere koji sami izrađuju svoje grijače, te ju u kit dodao i RBA bazu za single coil na kojemu je vrlo jednostavno složiti vlastiti build. 
Ovaj se atomizer također izdvaja od ostalih po tome što je moguće učiniti ga većim – u kompletu dolaze dva veća dodatna stakla i adapteri, pa se kapacitet tanka može proširiti od 2.5 ml, preko 3.5 ml, pa čak do 5.0 ml.
Punjenje e-tekućinom je brzo i jednostavno jer se poklopac jednostavno pomakne u stranu. Okus u ovom sjajnom tanku je čist i izražajan, a dodatni usnik neobična oblika potpuno će promijeniti njegov izgled i omogućiti ekstremnu otvorenost pri uvlačenju ukusnih oblaka pare.
Specifikacije: 
– dimenzije: 56 mm x 22 mm
– kapacitet: 2.5 ml / 3.5 ml / 5 ml
– materijal: staklo, nehrđajući čelik
– navoj: 510
Proizvod uključuje: 
– 1 x Micro TFV4 Tank
– 1 x 0.3 ohm Micro Fused Clapton dual core grijač
– 1 x 1.8 ohm Micro MTL grijač
– 1 x 0.62 ohm Micro RCA (single clapton RBA)
– 1 x 510 RDA usnik
– 2 x zamjensko staklo (XL & XXL)
– 2 x adapteri za povećanje kapaciteta tanka
– 2 x SMOK vape band
– 1 x upute
– rezervni dijelovi

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi