Joyetech eGo AIO D22 XL 2300 mAh

29.06 (uključ. PDV)

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Joyetech eGo AIO D22 XL, još je jedan član AIO obitelji sjajnih e-cigareta. Punjenje e-tekućinom i zamjena grijača vrši se uklanjanjem gornjeg dijela isparivača na kojemu je smješten mehanizam za podešavanje protoka zraka. Jednostavan je za korištenje, modernog izgleda, a integrirana baterija od 2300 mAh omogućit će vam dugotrajno korištenje. 
Specifikacije:
– promjer: 22 mm
– duljina: 106.50 mm
– kapacitet baterije: 2300 mAh
– kapacitet tanka: 3.5 ml
Proizvod uključuje:
– 1 x eGo AIO D22 XL
– 2 x grijač BF SS316-0.6 ohm
– 1 x usnik
– 1 x USB kabel
– 1 x upute
Karakteristike: 
– All-In-ONE dizajn – baterija i isparivač uklopljeni su u jedinstveni kompaktni proizvod jednostavan za rukovanje. Iako je malen, dovoljno je snažan za produkciju velike količine pare.
– moderan izgled – dostupan je u raznim bojama kako bi svatko pronašao upravo ono što mu se sviđa
– punjenje e-tekućine – odvrtanjem poklopca na gornjoj strani, tekućina se lako puni kroz bočne otvore.
– odabir boje svjetlosnog indikatora – dok je baterija ugašena, dugim pritiskom na tipku moguće je odabrati između 7 različitih boja LED svjetla (crvena, žuta, zelena, plava, indigo, bijela ili ljubičasta), ili ga potpuno ugasiti.
– podešavanje protoka zraka – skriveni protok zraka jednostavno se regulira okretanjem prstena na gornjem dijelu isparivača.
– punjenje – putem Micro USB kabela na računalu ili uz pomoć zidnog adaptera (ne preporučuju se novi tipovi zidnih adaptera koji brzo pune bateriju – zidni adapter trebao bi imati output oznaku 1 A ili manje); kad je baterija napunjena, svjetlo će se ugasiti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.